malinnygards.blogg.se

En vardagsblogg om mitt liv på landet.

Nästsista dagen av 2017

Kategori: Allmänt, Vardag

Oj det här året har gått fort. Vad har hänt under året? Tänkte se över både höjdpunkter och lite mindre trevliga stunder. 

År 2017 är nog det största att jag gick ut ur Campus Allegro för sista gången. Med en barnträdgårdslärarexamen i hand. Så skönt. Underbart faktiskt. Detta var i maj. Min födelsemånad, blev 28 år. 
Alva fyllde 9 år i april  och jag undrade vart tiden har tagit vägen? Hon är ju mitt lilla barn. 
Jag laseropererade mina ögon! Så underbart. Trodde jag skulle sakna mina glasögon mycket mer men jag skulle aldrig vilja ha glasögon igen. Ännu droppar jag nu som då med fuktgivande, men det är betydligt mindre än tidigare. Jag sminkar mej som vanligt. Ibland tänker jag ta av mig glasögonen, knuffa upp dem eller justera dem och till min förvåning är dem inte där! Haha. Men verkligen skönt att kunna kyssa min kille utan obekväma saker i ögonen. Bland annat. 
Sommaren var bara kall. Bedrövlig. Adam och jag gjorde slut, en gång för alla trodde jag. Dejtade lite men ingen kunde mäta sig med Adam, på riktigt. Känslorna fanns alltid kvar men avståndet gjorde ju också det. Men nu ska ju A flytta hit under tre månader "på prov". Jag ska vara en ängel under de tre månaderna så att han verkligen vill flytta hit hehe. 
Min farmor dog i år, hon levde dock ett långt liv. Lilla farmor, hoppas du har det bra var du än är. 
Jag jobbade hela sommaren och har fortsatt hela hösten. Blev utbränd och var hemma från jobb i två månader. Lärde mej en hel del om hur jag behöver göra för att må bra i livet generellt. Jag tycker ju om det jag gör och vill gärna orka mer ännu, så jag behöver sänka kraven och göra set jag kan. Att göra listor är en supergrej för mej, då min hjärna ofta är på högvarv hela tiden. Struktur i vardagen. 
Jag flyttade äntligen från Kaskö till Närpes. Och hur jag inte en sekund ångrat det kan jag knappt sätta ord på!! Så jävla underbart. Mormors lilla stuga bor jag i, Alva går i en riktigt bra skola och har flera kompisar. Det är så bra! Bra bra bra!
En bekant och hans släkting dog båda i en trafikolycka, och det var väldigt chockerande. Även om jag inte var riktigt bekant med personen, så hörde han ändå till gänget jag är med, så vi träffades ju nu som då. En gång spelade han en serbisk kärlekslåt till mig. En fin låt och jag blev mållös, visste inte vad jag skulle säga eller hur jag skulle reagera. Hoppas du har det bra var du än är I! Vila i frid. 
Jag har sökt till merkonomutbildning, för jag tror att det kan vara till hands i och med Adams egna business. Om han flyttar hit alltså... annars går jag bara för att det alltid är bra mes utbildningar. Hehe. 

Om ni vill se några bilder, inte alltför många och absolut inte för varenda sak jag räknar upp här så kan ni följa min instagram. Manil89 heter jag där. 

Med vänlig hälsning, Malin 

(null)

(null)