malinnygards.blogg.se

En vardagsblogg om mitt liv på landet.

Tjenare bloggen!

Kategori: Allmänt, Hemma, Kaninerna, Långdistansförhållande, Matlagning, Resor

Påsken är här, en högtid jag gillar ganska mycket. Våren närmar sig och man får ta in en större färgvariation i hemmet. 

Alva är dock hos pappa nu så att pynta känns lite tråkigt. Har lagt ut nå pinnar med ägg i så att påskhäxorna ska hitta hit iaf. Annat får nog lämna i lådorna på skullen. 

Annars är allt som vanligt. Ska åka till Island på studiebesök om några veckor. Ska bli så intressant, måste ta bort typ alla bilder från telefonen så jag kan ta många bilder. Ett litet häfte att skriva ned tankar i. Vi har några uppgifter som ska göras också. 

Adam är ju här också, och det är jätteroligt! En snällare kille får man ju leta jorden runt efter. Och så rolig! Vi var till mormor igår och hälsade på, och hon var så nöjd. Så länge sen jag varit dit, tyvärr. Men hon var glad och tacksam. 

Kaninerna mår också bra. Funderar på när jag ska flytta ut dem igen. Men det får nog vänta ett tag till ännu, tills det blir varmare ute. De har nog det bra i stallet. 

Nu ska jag snart hämta mat till oss ikväll, hamburgare 😂 blev riktigt snål på memma också men det är så dyrt... och att laga själv orkar jag inte, har gjort det en gång och det är inte värt det. Haha.